مصاحبه با مداحان و شاعران اهلبیت علیهما السلام و زندگی نامه و اخبار مربوط به آنها و نشر مسائل دینی

هرچه که در مورد مداحان و شاعران و مسائل دینی میخواهید بدانید - در مورد مداحان ، شاعران ،سخنرانان ، هیئات و مسائل مربوط به دین و تشیع

مصاحبه با مداحان و شاعران اهلبیت علیهما السلام و زندگی نامه و اخبار مربوط به آنها و نشر مسائل دینی

هرچه که در مورد مداحان و شاعران و مسائل دینی میخواهید بدانید - در مورد مداحان ، شاعران ،سخنرانان ، هیئات و مسائل مربوط به دین و تشیع

یکی از موانع استجابت دعا نارضایتی والدین است

یکی از موانع اجابت دعا ناراضی بودن پدر و مادر و عاق والدین است. خوردن مال مردم و حرام در مال، دعا را به اجابت نمی رساند...

 

 

_ طبق آیات قرآن پیامبر بزرگوار اسلام درباره اجابت دعا و حضور و چگونگی اجابت سؤال کرد. خداوند با تعابیر بسیار لطیف و محبت آمیز پاسخ دادند که من نزدیکم. دعای شخص داعی و دعا کننده را وقتی من را بخواند اجابت می کنم.

_ خداوند متعال روزه را واجب کرد که بعد از حکم وجوب روزه این آیه را بیان فرموده است که دعای روزه داران مستجاب است. به ویژه در ماه مبارک رمضان و شب های قدری که لحظه لحظه آن و دقیقه دقیقه آن و ساعت ساعت آن محل استجابت دعاست. یعنی دعای روزه دار خیلی به اجابت نزدیک است. ممکن بود کبریایی و بزرگی و عظمت خداوند باعث این توهم در بندگان خداوند بشود که نمی شود بدون واسطه درخانه پروردگار دعا کرد و بدون واسطه هم اجابت شود. لذا این توهم از ذهن بندگان پاک شود خداوند فرمود من نزدیکم.

_ ماه رمضان هم ماه روزه و هم ماه تلاوت قرآن است و طبق این آیه قرآن ماه دعا کردن است و ماه اجابت پروردگار است. وقتی کلمات علما را می بینیم و تفسیر را در ذیل این آیه می بینیم متوجه می شویم که دعای خالص تر به اجابت پروردگار نزدیک تر است. شخص دعا کننده ای که در دعای خودش اخلاص دارد و برای دریافت فیض در ماه مبارک رمضان به ویژه شب های قدر آماده تر است. درباره شرایط استجابت دعا نکاتی باید رعایت شود. وعده پروردگار که شما بخوانید و من اجابت می کنم یک وعده تخلف ناپذیر الهی است و بلاشک و تردید است و با این وعده هر دعایی که در درگاه پروردگار بشود مستجاب است. فکر به غیر از این منافات با آیه صریح قرآن دارد.احراز تمام شرایط و نبودن موانع استجابت دعا کار ساده ای نیست.

-در آیه شریفه 186 سوره مبارکه بقره دو شرط برای اجابت پروردگار بیان می کند که اگر این دو شرط رعایت شد و شخص دعا کننده همراه با دعای خودش این دو شرط را رعایت کرد وعده استجابت پرورردگار بدون هیچ شک و تردیدی محقق می شود. شرط اول این است که دعا باید حقیقی باشد. حقیقت دعا وقتی محقق می شود که انسان دعا کننده مصلحت خودش را طلب کند. دعایی که در آن مایه هلاکت خود را بخواهد این دعا ظاهری است و حقیقی نیست. انسان ها گاهی بدی ها را طلب می کنند آنگونه که نیکی را طلب می کند و در اثر عجله ای که نسبت به استجابت دعا دارد فکر می کند خیر است.

_ دومین شرط استجابت دعا این است که در آیه قرآن می فرماید که وقتی که از من خدا خواستند به اجابت می رسانم یعنی دعا باید خالص باشد. فقط خدا را خواندن دعا را به استجابت نزدیک می کند.اگر مخلوط با دعا و خواستن از پروردگار امید به جای دیگری باشد این دعا به استجابت نمی رسد.

_ نکته مهم این است که دعا و وعده ای که خداوند در قرآن داده است، با توسل به اهل بیت و در خواست حل مشکل از آنها هیچ منافاتی ندارد. فقط باید خدا را مستقل ببینیم. توسل به اهل بیت درخواست غیر از خدا نیست . دعا به درگاه پروردگار بکنید با زاری و تضرع و خشوع و این که در نهان بدون سرو صدا و حاشیه یعنی پنهانی خدا را بخوانید.

_ یکی از موانع اجابت دعا ناراضی بودن پدر و مادر و عاق والدین است. خوردن مال مردم و حرام در مال، دعا را به اجابت نمی رساند.کسانی که یک نقطه شرکی در دلشان هست هرگز پروردگار دعایشان را اجابت نمی کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.